ŽENSKI PAKET

Ovaj je paket proizvoda osmišljen kao potpora zdravlju moderne žene čiju svakodnevnicu čini balansiranje između poslovnih i obiteljskih obaveza uz stalno nastojanje da u svemu toe pronađe i malo vremena za opuštanje, ponekad sama, a ponekad u društvu obitelji i prijatelja.
Ženski paket čine 3 proizvoda iz Biobalance linije: Femimaxx®, Adrenomaxx® i Bevimaxx®.

Femimaxx® je dodatak prehrani za regulaciju hormonske aktivnosti žena svih dobi.

Hormoni imaju važnu ulogu u životu svake žene. Oni upravljaju gotovo svim fiziološkim procesima u ženinu tijelu, a svaka je njena životna dob, od prve menstruacije do postmenopauze, obilježena i hormonskim promjenama. Svaka žena zna: kad su joj hormoni u ravnoteži, ona se osjeća vitalno, zdravo i zadovoljno.

Femimaxx® je vrhunska kombinacija pomno odabranih biljnih ekstrakata i važnih nutrijenata koji sinergističkim djelovanjem pridonose regulaciji hormonske aktivnosti žene u svakoj njenoj životnoj dobi, kao i normalnoj plodnosti i reprodukciji u njenim reproduktivnim godinama.

Adrenomaxx® je dodatak prehrani osmišljen kao nutricionistička podrška cjelokupnom organizmu u stanjima koja mogu iscrpljujuće i stresno djelovati na organizam ili nakon njih.

Umor i osjećaj iscrpljenosti ne treba zanemarivati i prepustiti slučaju, posebice ako potraju. To su simptomi koji upućuju na to da je prijeđena granica izdržljivosti, fizičke ili psihičke, te da tijelo potrebuje oporavak bez obzira na to što je tijelu prouzročilo stres. Utjecaj stresora na organizam, ma kakve oni prirode bili, ne možemo izbjeći, ali možemo ublažiti njihove posljedice.

Adrenomaxx® je snažna i sinergistička formula s važnim nutrijentima koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, regulaciji hormonske aktivnosti i sposobnosti organizma da prevlada stres.

Bevimaxx® je vitaminski dodatak prehrani koji osigurava visoke doze svih osam esencijalnih vitamina B skupine u jednoj kapsuli.
Osim svog pozitivnog utjecaja na srce, krvožilni i živčani sustav te na metabolizam, Bevimaxx® se u sastavu ovog paketa našao ponajprije zbog utjecaja vitamina B skupine na hormonski sustav, energiju, zdravlje kose, kože i sluznica te trudnoću.

Vitamin B6 pridonosi regulaciji hormonske aktivnosti. Vitamin B5 pridonosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona.

Vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B12 i biotin pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije, a vitamini B2 i B5 pridonose i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Biotin pridonosi održavanju normalne kose. Vitamin B2 i biotin pridonose održavanju normalne kože. Vitamini B2, B3 i biotin pridonose održavanju normalnih sluznica.

Folna kiselina pridonosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće.

Ženama koje žele bolje upoznati svoje tijelo i teže postizanju hormonske, tjelesne i duševne ravnoteže preporučujemo i knjigu dr. Sanje Toljan: Žene u hormonskoj ravnoteži.