Klinička Medicina

OBRATITE NAM SE

Dječja kirurgija

U Poliklinici Orlando njegujemo poseban pristup našim malim pacijentima. Ne nosimo bijele kute, ambijent Poliklinike podsjeća na obiteljski stan, a dr. Zoran Barčot, specijalist dječje kirurgije, nježno pristupa kako djeci, tako i roditeljima.

Dr. Barčot je supspecijalist plastične kirurgije, tako da uspješno zbrinjava sve probleme na koži poštujući pritom i estetski zahtjev, a to znači da je ožiljak malen i prihvatljiv, rekli bismo, nevidljiv.

Termografija

Bavljenjem termografijom, vlastitim istraživanjima i primjenom, proučavajući rezultate znanstvenih istraživanja na polju termografije u svim medicinskim granama u svijetu zaključio sam da naši građani ne smiju biti zakinuti za ovu neštetnu, a korisnu dijagnostičku metodu ne isključujući druge sa svim manjkavostima koje imaju. Uostalom danas još ne postoji 100% metoda ranog i sigurnog otkrivanja malignih tumora. “Ništa u medicini nije tako istraženo i pouzdano da se mora smatrati nedodirljivim”, kaže doktor W. Gifford-Jones. “Nije etički prikrivati loše vijesti i loše rezultate koje daje određena metoda lječenja ili dijagnostike”.

Doznajte više
Doznajte više

Uho, nos, grlo

Bolesti uha, nosa i grla mogu biti akutne, koje dođu, jednostavno se izliječe i prođu, ili kronične, koje traju mjesecima i godinama, bez nade u ozdravljenje.

Neestetske kožne promjene

Neestetske kožne promjene česti su „stanovnici“ kože našeg tijela. Nastaju najčešće kao posljedica oslabljenog imuniteta, jer ih je većina virusne etiologije. Smeđe kožne „fleke“ i keratoze, često se povezuju sa oštećenjem od sunca, ali su i pokazatelj slabe detoksikacijske moći jetre i upravo nam govore da bi tu mogao biti neki od problema.

Doznajte više
Doznajte više

Kontakt obrazac

Na raspolaganju smo za Vaše poruke i upite, obratite nam se s povjerenjem.
Ukoliko putem ovog kontakt obrasca želite rezervirati termin svog dolaska u Polikliniku Orlando, molimo Vas u tekstu poruke napomenite odgovara li Vam više prijepodnevni ili poslijepodnevni termin.
Hvala!