Dječja kirurgija

OBRATITE NAM SE

U Poliklinici Orlando njegujemo poseban pristup našim malim pacijentima. Ne nosimo bijele kute, ambijent Poliklinike podsjeća na obiteljski stan, a dr. Zoran Barčot, specijalist dječje kirurgije, nježno pristupa kako djeci, tako i roditeljima.
Na liječnički pregled možete se javiti ima li vaše dijete problem s nespuštenim testisima ili preponsku kilu koju treba operativno riješiti, ako je kožica na penisu slijepljena pa dijete ima upale ili ako dijete ima ranu na tijelu koju treba lijepo i bezbolno obraditi, madež, bradavicu ili hemangiom koji treba odstraniti. Dr. Barčot je supspecijalist plastične kirurgije, tako da uspješno zbrinjava sve probleme na koži poštujući pritom i estetski zahtjev, a to znači da je ožiljak malen i prihvatljiv, rekli bismo, nevidljiv.

Kod dr. Barčota možete dobiti i drugo mišljenje niste li sigurni u postupak koji se planira provoditi nad vašim djetetom. Strpljiv kakav jest, objasnit će vam sve što vas zanima i pri tome vam predočiti znanstvenu podlogu svog rješenja.

I sam bivši aktivni sportaš, dr. Barčot je niz godina bio sportski liječnik u KK Cibona te uspješno rješava i daje savjete o sportskim ozljedama djece i odraslih. Šarmantni dvometraš, osim djeci, rado će svoje usluge ponuditi i roditeljima, pa tako i mame i tate mogu dobiti odstranjenje neke manje izrasline na tijelu, lipoma, ateroma, kakve bradavice ili madeža. Bezbolno, uz male dječje igle i rezove, vaši ožiljci također će biti dječji.

Kontakt obrazac

Na raspolaganju smo za Vaše poruke i upite, obratite nam se s povjerenjem.
Ukoliko putem ovog kontakt obrasca želite rezervirati termin svog dolaska u Polikliniku Orlando, molimo Vas u tekstu poruke napomenite odgovara li Vam više prijepodnevni ili poslijepodnevni termin.
Hvala!