Mentorstvo

OBRATITE NAM SE

Nakon 40 godina rada u zdravstvu, odlučila sam znanja stečena u radu sa pacijentima prenositi dalje. Medicina je znanost, ali i struka, vještina, koja treba puno „tesanja“, uvažavajući znanstvene postavke, ali i primjenu iskustava, svojih, ali i drugih kolega.

Za sve koji žele naučiti Kliničku psihoneuroendokrinoimunologiju nudim edukaciju, koja je za sada, zbog epidemološke situacije, isključivo individualna.

U edukaciji, svaki medicinar (ovdje podrazumijevam osobe koje se na bilo koji način bave liječenjem i imaju validnu diplomu relevantnog sveučilišta), dobit će teoretsku osnovu i imat će priliku raditi zajedno sa mnom. U tom slučaju, edukacija je individualno usmjerena, fokusiramo se na pitanja i odgovore. Nakon edukacije, proces mentoriranja se nastavlja i dalje. Ja sam uvijek dostupna za stručnu pomoć i nudit ću je i dalje koliko god bude potrebna.

Osnova za edukaciju je knjiga Klinička psihoneuroendokrinoimunologija, urednica Vide Demarin i Sanje Toljan, na kojoj je radilo ukupno 33 autora, većinom sveučilišnih profesora, akademika, doktora znanosti. Ovaj jedinstveni udžbenik u svijetu, na hrvatskom jeziku, daje šansu našim liječnicima da prakticiraju modernu medicinu 21. stoljeća na lako dostupan i razumljiv način.

Za informacije o tečaju i prijave molim obratite mi se putem e-maila.

Prelistajte knjigu!

Kupite knjigu

Kontakt obrazac

Na raspolaganju smo za Vaše poruke i upite, obratite nam se s povjerenjem.
Ukoliko putem ovog kontakt obrasca želite rezervirati termin svog dolaska u Polikliniku Orlando, molimo Vas u tekstu poruke napomenite odgovara li Vam više prijepodnevni ili poslijepodnevni termin.
Hvala!