PAKET ZA ZDRAVE DOJKE

Biobalance Femimaxx®, Lugolova otopina, Better You DLux 3000 vitamin D sprej i Solgar Omega-3 kapsule četiri su proizvoda koji zajedničkim djelovanjem postižu povoljan učinak na zdravlje dojki.

Femimaxx® je dodatak prehrani za regulaciju hormonske aktivnosti žena svih dobi.
Hormoni imaju važnu ulogu u životu svake žene. Oni upravljaju gotovo svim fiziološkim procesima u ženinu tijelu, a svaka je njena životna dob, od prve menstruacije do postmenopauze, obilježena i hormonskim promjenama. Svaka žena zna: kad su joj hormoni u ravnoteži, ona se osjeća vitalno, zdravo i zadovoljno.

Femimaxx® je vrhunska kombinacija pomno odabranih biljnih ekstrakata i važnih nutrijenata koji sinergističkim djelovanjem pridonose regulaciji hormonske aktivnosti žene u svakoj njenoj životnoj dobi, kao i normalnoj plodnosti i reprodukciji u njenim reproduktivnim godinama.

Lugolova otopina (otopina joda i kalijevog jodida u destiliranoj vodi) predstavlja prirodni nadomjestak joda u organizmu, čiji manjak može uzrokovati brojne posljedice. Istraživanja pokazuju da tamo gdje tlo sadrži više joda, statistike bilježe manje oboljelih od raka dojke.

Uzimanje dodataka prehrani koji sadrže vitamin D3 preporučuje se jer je u brojnim istraživanjim uočeno da je viša razina vitamina D3 u krvi povezana s manjom pojavnošću raka dojke.

DLux 3000 vitamin D sprej je oralni sprej koji omogućuje održavanje zdrave razine vitamina D. Jedno raspršivanje sadrži 3000 i.j. (75 mcg) vitamina D3 (1500% PDU), što je dovoljno da se dostigne optimalna razina u krvi.

Istraživanja pokazuju da cjeloživotna prehrana bogata omega-3 masnim kiselinama može zaustaviti rast tumorskih stanica raka dojke. S obzirom da naše tijelo ne može samo proizvesti ove masne kiseline, moramo ih unijeti putem prehrane ili dodataka prehrani.

Omega-3 masne kiseline iz ribljeg ulja pokazale su najbolji učinak u prevenciji raka dojke, stoga su  Solgar Omega-3 kapsule koncentriranog ribljeg ulja neizostavan dio „Paketa za zdrave dojke“.