Neestetske kožne promjene

OBRATITE NAM SE

Neestetske kožne promjene česti su „stanovnici“ kože našeg tijela. Nastaju najčešće kao posljedica oslabljenog imuniteta, jer ih je većina virusne etiologije. Smeđe kožne „fleke“ i keratoze, često se povezuju sa oštećenjem od sunca, ali su i pokazatelj slabe detoksikacijske moći jetre i upravo nam govore da bi tu mogao biti neki od problema.

No bilo kako bilo, kožne promjene se slobodno uklanjaju bez straha od pojave nekih velikih bolesti, pa i tumora.

Metoda izbora za uklanjane bradavica, fibroma, keratoza i sličnih benignih ispupčenih promjena na koži je radiofrekventna ablacija. Zašto? Jer je brza, ne zahtjeva kirurško šivanje, promjena se uklanja u cijelosti i iza cijeljenja ne ostaje ožiljak, što je pogotovo važno na dijelovima tijela koji su izloženi našem pogledu ili pogledu drugih!

Radiofrekventna metoda pouzdana je i efikasna metoda uklanjana kožnih promjena, u Poliklinici Orlando uspješno primijenjena na više od 1000 pacijenata!

Prije

Nakon

Prije

Nakon

Prije

Nakon

Kontakt obrazac

Na raspolaganju smo za Vaše poruke i upite, obratite nam se s povjerenjem.
Ukoliko putem ovog kontakt obrasca želite rezervirati termin svog dolaska u Polikliniku Orlando, molimo Vas u tekstu poruke napomenite odgovara li Vam više prijepodnevni ili poslijepodnevni termin.
Hvala!