ŽENE U HORMONSKOJ RAVNOTEŽI, Sanja Toljan, dr. med.

Knjiga Sanje Toljan, dr. med. „Žene u hormonskoj ravnoteži“ namijenjena je ženama kako bi bolje upoznale svoje tijelo, riješile se tegoba kojima je uzrok u hormonskom neskladu i uživale u svojoj ženstvenosti i ljepoti u svim godinama.

Prirodno liječenje policističnih jajnika – Kako se riješiti mioma bez odlaska „pod nož“ – Hormoni i rak dojke – Kad se tijelo može samo izliječiti, a kad je potrebno hormonsko balansiranje – Plodnost i libido – Hormoni u službi mladolikosti

Ova knjiga ruši predrasude o hormonima i hormonskoj nadomjesnoj terapiji. Na jasan i jezgrovit način, ali i kroz iskustva stvarnih žena, pridonosi tome da istinski zavolimo svoje godine i sve što one nose.

Autorica knjige, Sanja Toljan, dr. med., specijalist anestezologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, u svojoj 30 godina dugoj medicinskoj karijeri posvetila se liječenju pacijenata s kroničnim bolnim sindromima te multihormonskim poremećajima. Stručno znanje stjecala je u Americi i Europi, a modernu hormonsku nadomjesnu terapiju studirala je kod predsjednika Svjetske udruge anti-aging medicine (WOSAAM) dr. Thierrya Hertoghea u Bruxellesu.
U Zagrebu od 2004. godine vodi Polikliniku Orlando. U svakodnevnom radu s pacijentima njeguje individualan pristup, piše stručne članke i kolumne, drži stručna predavanja za profesionalce i zainteresiranu publiku.

Godine 2015. objavila je knjigu „Čudesna moć hormona“ koja je prevedena na slovenski i srpski te prodana u više od 5000 primjeraka.