Knjiga Sanje Toljan, dr. med. „Muškarci u hormonskoj ravnoteži“ namijenjena je muškarcima i nudi im ključ za rješavanje problema s kojima se možda nisu znali nositi, a možda ni prepoznati. Svaki muškarac zaslužuje poticaj za uspješniji i uzbudljiviji život, to je nešto što im ova knjiga želi dati.

Muškarci će češće posegnuti za tehičkim priručnikom, nego za lijepom književnošću, stoga je dr. Sanja Toljan napisala knjigu u kojoj muškarce – na „njihovom“ jeziku – upoznaje sa svijetom hormona. Priručnik je to za svakog muškarca koji želi svoje hormone dovesti u red i živjeti punim plućima, bez obzira na godine.

Želite li skladniji obiteljski, uspješniji poslovni i uzbudljiviji ljubavni život, ova će Vam knjiga pomoći u tome.

Autorica knjige, Sanja Toljan, dr. med., specijalist anestezologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, u svojoj 30 godina dugoj medicinskoj karijeri posvetila se liječenju pacijenata s kroničnim bolnim sindromima te multihormonskim poremećajima. Stručno znanje stjecala je u Americi i Europi, a modernu hormonsku nadomjesnu terapiju studirala je kod predsjednika Svjetske udruge anti-aging medicine (WOSAAM) dr. Thierrya Hertoghea u Bruxellesu.

U Zagrebu od 2004. godine vodi Polikliniku Orlando. U svakodnevnom radu s pacijentima njeguje individualan pristup, piše stručne članke i kolumne, drži stručna predavanja za profesionalce i zainteresiranu publiku.

Godine 2015. objavila je knjigu „Čudesna moć hormona“ koja je prevedena na slovenski i srpski te prodana u više od 5000 primjeraka.