Anti Aging djelovanjem izvana

Estetska Medicina

OBRATITE NAM SE

MEZOLIFT – mezoterapijsko pomlađivanje vrata, lica dekoltea i ruku

Osim svog pozitivnog učinka na naše opće raspoloženje, sunčeve zrake su jedan od najvećih neprijatelja naše kože. Ako smo se ljeti prekomjerno sunčali, a onda zimi održavali boju odlazeći u solarije, koži nismo dali priliku da se regenerira njen vezivni dio i ubrzali smo njeno starenje. Lijep i taman ten izvana, može značiti suh, atrofičan potkožni dio, Čak i ako upotrebljavamo UV zaštitu i pravilno njegujemo kožu hidratantnim i regenerativnim kremama, prije ili kasnije dolazi do nezaobilaznih bora i umornog izgleda. Sposobnost regeneracije kože se smanjuje. Koža treba pomoć.

Kada je francuski liječnik, dr. Michel Pistor 1952.godine prikazao svijetu svoju metodu liječenja koju je nazvao mezoterapija, nije niti mogao znati kako će za 50-ak godina, mezoterapija biti jedna od vodeća metoda u svijetu estetske medicine. Zašto?

Zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti.

Danas u svijetu nema učinkovitije metode za rješavanje celulita od mezoterapije, u tome se slaže većina stručnjaka. Druga velika primjena mezoterapije je u pomaganju regeneracije kože, onih dijelova tijela koji su najviše izloženi suncu i tuđim pogledima, a to su vrat, lice, dekolte i ruke.

Malim, gotovo bezbolnim mikroinjekcijama, vraćamo koži tvari koje potiču regeneraciju i hidraciju, djeluju antioksidacijski. U tu svrhu upotrebljavamo vitamine i hijaluronsku kiselinu, dakle tvari koje stimuliraju fibroblaste na proizvodnju veziva u koži te skrbe za hidratiziran izgled kože.
Tretmani u Poliklinici Orlando započinju kemijskim peelingom, kako bi se još više pojačao mezoterapijski efekt – zategnutost i osjećaj odmorenosti kože. Za dugotrajan efekt, tretman treba ponavljati jednom u 3 tjedna, barem 4 puta za redom, na taj način postižu se fantastični rezultati. Koža je punija, vlažnija, a bore su se izravnale ili barem smanjile, ovisno o tipu kože i njenoj starosti.

Sve supstance koje se koriste za mezoterapiju su biorazgradive i ne ostaju trajno u tijelu.
Mezolift je metoda koju će izabrati osobe koje žele zaista dubinski njegovati svoju kožu. Za razliku od krema koje ne prodiru više od 2-3% u kožu te je stoga njihov učinak upitan, ovdje se čiste aktivne supstance unose direktno u kožu i tada smo sigurni da će tamo i djelovati. Skupe anti age kreme u sebi sadrže i više desetaka raznih sastojaka, koji svaki za sebe može biti alergen, dok u mezoliftu, uz vitamine, nikada ne upotrijebimo više od 2 lijeka pa je i mogućnost senzibilizacije puno manja.
Mezolift je metoda koju će odabrati osoba koja želi zasjati na važnom prijemu ili sastanku, na proslavi rođendana, godišnjici braka ili mature, ili se jednostavno želi dobro osjećati u svojoj koži.
Mezolift spada u age resistant tretmane, gdje se godine ponosno ističu, ali uz očuvan izgled.
Učinci mezoterapijskog pomlađivanja:
poboljšanje prokrvljenosti kože, posvjetljenje – ten je blistaviji
mezolift – povećana napetost i čvrstoća kože
izravnavanje bora koje nastupa nakon nekoliko tretmana
Dodatni učinak je stimulacija kože malim iglicama koji djeluju na neurovegetativni sustav i na taj način poboljšavaju i prokrvljenost i imunološku sposobnost kože.
Nuspojave osim lokalnog crvenila nisu značajnije.
Važno:
Ubodi iglicama su u sasvim površnom dijelu kože tako da ne dolazi do krvarenja i hematoma, što mezolift čini posebno povoljnim za brzi efekt.
Jedna od najvažnijih nuspojava mezolifta je dobar osjećaj koji se javlja u nama, jer znamo da smo učinili nešto dobro za svoju kožu i za sebe.

ZAGLAĐIVANJE BORA I POVEĆANJE USNICA

Treba li uklanjati bore na licu? Što nam bore pokazuju?
Znakovi starenja različito se manifestiraju na licima ljudi; netko ima sitne tek vidljive bore, dok neki ljudi poprimaju zabrinut i uveli izgled. Ako Vaše lice ne odaje i Vaš karakter, sigurno ćete se osjećati loše i prema van možete slati potpuno pogrešnu poruku.
Opuštena koža danas se može „podići“ i nekiruškim metodama. Tehnika tekućeg facelifta omogućuje da u roku od sat vremena dobijete volumen lica, zagladite bore i povratite zadovoljstvo pogledom u ogledalo!

Povećanje usnica danas se radi isključivo priodnim biorazgradivim preparatima, koji ne deformiraju usnicu i ne stvaraj upalu. Usnicama se vraća volumen bez straha od komplikacija.
Zaboravite kirurgiju i duge oporavke, danas u rukama imamo moćno oružje kojim se oduševljavaju ne samo holivudske dive, nego sve žene koje drže do svog lijepog izgleda!

KAPILARE

Veinwave – tehnologiju uklanjanja najsitnijih crvenih kapilara izumio je u Engleskoj vrhunski vaskularni kirurg dr. Brian Newman. Upotrebljava tzv. termokoagulaciju – mikrovalnu tehnologiju koja proizvodi toplinsko oštećenje zida krvne žile, uz netaknutu kožu.
Tretman je bezbolan, ne ostavlja ožiljke i prilagođen je osjetljivim dijelovima tijela (nos, obrazi, gležnjevi). Tretira sve male kapilare, koje nisu ni za sklerozaciju ni za laserski tretman na licu i na tijelu, kao i crvene madeže te crvenilo lica (rozaceu).

U posljednje su vrijeme ohrabrujući rezultati postignuti i u tretiranju psorijaze.
Više o svim estetskim postupcima koje primjenjujemo u Poliklinici Orlando pogledajte u našoj video galeriji!

Kontakt obrazac

Na raspolaganju smo za Vaše poruke i upite, obratite nam se s povjerenjem.
Ukoliko putem ovog kontakt obrasca želite rezervirati termin svog dolaska u Polikliniku Orlando, molimo Vas u tekstu poruke napomenite odgovara li Vam više prijepodnevni ili poslijepodnevni termin.
Hvala!