PAKET ZA RAVNOTEŽU ŠTITNJAČE

Stres i loša prehrana važni su čimbenici u narušavanju funkcije štitnjače, a u današnje vrijeme oboje su nažalost vrlo uobičajeni. Osim prilagodbom životnih navika, svojoj štitnjači možemo pomoći u održavanju ravnoteže i uzimanjem dodataka prehrani. Naš se „Paket za ravnotežu štitnjače“ sastoji od 3 proizvoda iz Biobalance linije: Thyromaxx®, Bevimaxx® i Adrenomaxx®.

Thyromaxx® je kombinacija deset važnih i specifičnih nutrijenata koji, u uravnoteženoj formuli sinergističkog djelovanja, pridonose normalnom funkcioniranju štitnjače i metabolizma.

Thyromaxx® je dodatak prehrani osmišljen kao nutricionistička podrška normalnoj funkciji štitnjače dok je Bevimaxx® vitaminski dodatak prehrani koji osigurava visoke doze svih osam esencijalnih vitamina B skupine u jednoj kapsuli. Ova se dva proizvoda izvrsno nadopunjuju jer vitamini B skupine spadaju među nutrijente koje je potrebno unositi u organizam kako bismo svoju štitnjaču održavali u punoj radnoj snazi.

Adrenomaxx® je dodatak prehrani osmišljen kao nutricionistička podrška cjelokupnom organizmu u stanjima koja mogu iscrpljujuće i stresno djelovati na organizam ili nakon njih.

Ova snažna i sinergistička formula sadrži važne nutrijente koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, regulaciji hormonske aktivnosti i sposobnosti organizma da prevlada stres.