PAKET ZA MUŠKARCE

Suvremeni je muškarac svjestan kako užurbani životni ritam može imati posljedice na njegovo zdravlje. Kako bi djelovao na vrijeme i spriječio pojavu zdravstvenih problema, okreće se kvalitetnim dodacima prehrani koji će njegov organizam održavati u ravnoteži.
Baš je takvome muškarcu namijenjen Paket za muškarce kojeg čine 3 proizvoda iz Biobalance linije: Testomaxx®, Adrenomaxx® i Bevimaxx®.

Testomaxx® je dodatak prehrani za regulaciju proizvodnje testosterona i steroidnih hormona te regulaciju proizvodnje i kvalitete sperme muškaraca svih dobi.
Testosteron ima iznimno važnu ulogu u životu svakog muškarca. On u muškarčevu tijelu djeluje na razne načine i sudjeluje u reguliranju niza vitalnih procesa kao što su formiranje kostiju, izgradnja mišića, metabolizam masti i energije, raspoloženje, seksualno i reproduktivno zdravlje.
Do smanjenja lučenja testosterona očekivano dolazi s godinama, no zbog niza činitelja, od kojih su najzastupljeniji stres, nedostatak sna i neodgovarajuća prehrana, do toga može doći i ranije. Stoga bi svaki muškarac trebao nastojati poboljšati svoj stil života kako bi mu razine testosterona ostale na poželjnoj razini te osigurati tijelu sve što mu je za to potrebno.
Testomaxx® je snažna kombinacija važnih aminokiselina, minerala, vitamina i odabranih biljnih ekstrakata koji sinergističkim djelovanjem pridonose održavanju normalne razine testosterona u krvi i normalnoj spermatogenezi muškaraca svih dobi, kao i normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona.

Adrenomaxx® je dodatak prehrani osmišljen kao nutricionistička podrška cjelokupnom organizmu u stanjima koja mogu iscrpljujuće i stresno djelovati na organizam ili nakon njih.
Umor i osjećaj iscrpljenosti ne treba zanemarivati i prepustiti slučaju, posebice ako potraju. To su simptomi koji upućuju na to da je prijeđena granica izdržljivosti, fizičke ili psihičke, te da tijelo potrebuje oporavak bez obzira na to što je tijelu prouzročilo stres. Utjecaj stresora na organizam, ma kakve oni prirode bili, ne možemo izbjeći, ali možemo ublažiti njihove posljedice.
Adrenomaxx® je snažna i sinergistička formula s važnim nutrijentima koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, regulaciji hormonske aktivnosti i sposobnosti organizma da prevlada stres.

Bevimaxx® je vitaminski dodatak prehrani koji osigurava visoke doze svih osam esencijalnih vitamina B skupine u jednoj kapsuli.
Među brojnim pozitivnim učincima vitamina B skupine, u ovom kontekstu najviše se ističe njihovo djelovanje na srce, krvožilni, hormonski i živčani sustav te na energiju.
Vitamin B1 pridonosi normalnoj funkciji srca. Folna kiselina pridonosi normalnom stvaranju krvi. Vitamini B2 i B12 pridonose održavanju normalnih crvenih krvnih stanica.
Vitamin B6 pridonosi regulaciji hormonske aktivnosti. Vitamin B5 pridonosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona.
Vitamini B1, B2, B3, B6, B12 i biotin pridonose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Vitamin B5 pridonosi normalnoj sintezi i metabolizmu nekih neuroprijenosnika.
Vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B12 i biotin pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije, a vitamini B2 i B5 pridonose i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Muškarcima koje žele skladniji obiteljski, uspješniji poslovni i uzbudljiviji ljubavni život preporučujemo i priručnik koji će i dati smjernice kako svoje hormone dovesti u red i živjeti punim plućima, bez obzira na godine – knjigu dr. Sanje Toljan: Muškarci u hormonskoj ravnoteži.