PAKET BIOBALANCE ADRENOMAXX + BEVIMAXX

U današnjem su užurbanom načinu života stres, pomanjkanje energije te psihička i fizička isrcpljenost vrlo česta, gotovo i neizbježna pojava.
Paket koji se sastoji od proizvoda Biobalance Adrenomaxx® i Biobalance Bevimaxx® namijenjen je osobama koje žive 24/7.

Adrenomaxx® je dodatak prehrani osmišljen kao nutricionistička podrška cjelokupnom organizmu u stanjima koja mogu iscrpljujuće i stresno djelovati na organizam ili nakon njih.

Umor i osjećaj iscrpljenosti ne treba zanemarivati i prepustiti slučaju, posebice ako potraju. To su simptomi koji upućuju na to da je prijeđena granica izdržljivosti, fizičke ili psihičke, te da tijelo potrebuje oporavak bez obzira na to što je tijelu prouzročilo stres. Utjecaj stresora na organizam, ma kakve oni prirode bili, ne možemo izbjeći, ali možemo ublažiti njihove posljedice.

Više detalja o proizvodu: Adrenomaxx

Bevimaxx® je vitaminski dodatak prehrani koji osigurava visoke doze svih osam esencijalnih vitamina B skupine u jednoj kapsuli.

Samo neki od korisnih učinaka vitamina B skupine su:

  • Vitamin B6 pridonosi regulaciji hormonske aktivnosti. Vitamin B5 pridonosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona.
  • Vitamin B1 pridonosi normalnoj funkciji srca. Folna kiselina pridonosi normalnom stvaranju krvi. Vitamini B2 i B12 pridonose održavanju normalnih crvenih krvnih stanica.
  • Vitamini B1, B2, B3, B6, B12 i biotin pridonose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Vitamin B5 pridonosi normalnoj sintezi i metabolizmu nekih neuroprijenosnika i normalnim mentalnim performansama.
  • Vitamini B1, B3, B6, B12 biotin i folna kiselina pridonose normalnoj psihološkoj funkciji.
  • Vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B12 i biotin pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije.
  • Vitamin B2 i B5 pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Više detalja o proizvodu: Bevimaxx